Obertura local social i altres informacions

DIVERSES INFORMACIONS D’INTERÈS

19 de maig del 2020

Benvolguts veïns i veïnes de Jafre, us transmetem diverses informacions que poden ser del vostre interès.
👉En primer lloc, ja sabeu que a partir del dia 18 la regió sanitària de Girona de la que formem part hem entrat en Fase 1 de desconfinament. Això implica l’aplicació de mesures que fa uns dies ja us apuntàvem. Vistos els primers compassos d’aquesta nova fase no ens cansem de recordar-vos la importància de ser prudents i mantenir les mesures de seguretat ja que no està superada la crisi sanitària.

👉En segon lloc us avancem que el proper DIMECRES 20 de maig es reobre el Local Social de Jafre en l’horari habitual. Fins el 15 de setembre estarà obert també els DILLUNS.
Es disposaran les mesures necessàries per garantir la seguretat per a totes les persones usuàries. Això inclourà algunes restriccions com:

❌no es podrà jugar a cartes, dòmino ni cap joc col•lectiu que impliqui compartir material, per evitar contagis.
❌Tampoc no es podrà accedir al parc infantil ni a l’interior de les instal•lacions esportives.
🚷Les persones que no compleixin la normativa reguladora tindran vetat l’accés al local social fins no s’acabi l’estat d’alarma.

👉També us informem que s’ha iniciat l’organització del CASAL d’ESTIU, enguany adaptat als protocols i normatives que l’evolució de la pandèmia vagi permetent. De seguida que es puguin donar més detalls de com s’efectuarà l’activitat us en mantindrem degudament informats. Per a més informació podeu contactar amb el seu director (Ramon – 691 36 46 68) o bé amb l’Ajuntament de Jafre: ajuntament@jafre.cat.

👉Finalment, també us comuniquem que s’ha reprès les CLASSES DE IOGA  que es portaven a terme habitualment cada dilluns, ara de manera VIRTUAL a través de la plataforma Zoom CADA DILLUNS A LES 20H.

Cal contactar prèviament amb la professora Olivia per a més detalls al 695 79 29 29.

https://us02web.zoom.us/j/86401702953?pwd=NXFsYmIwZDB1ZXEvWnY0cXBiZWw2dz09

Us agrairem que ens ajudeu a compartir aquestes informacions amb els vostres contactes.

Gràcies per la vostra col•laboració.