INSCRIPCIONS AL CASAL D’ESTIU i a l’ESTIU JOVE 2020

Benvolgudes famílies,

L’activitat de CASAL D’ESTIU DE JAFRE 2020 enguany es troba condicionada, com ja sabeu, per la situació generada arran de l’emergència sanitària de la Covid-19. Malgrat aquesta circumstància, des de l’Ajuntament de Jafre hem assumit la gestió directa i organització de l’activitat perquè creiem absolutament necessari posar l’infant i el seu espai de lleure al centre de les prioritats.

Mantenim la confiança en l’equip de direcció i monitors que han encapçalat el Casal d’Estiu els darrers anys per la seva experiència demostrada al llarg d’aquest temps i col·laborarem estretament amb tot l’equip per a oferir aquest servei amb les millors garanties possibles.

L’adaptació a la normativa vigent ha obligat a fer un plantejament una mica diferent al d’altres anys i seguidament us n’especifiquem alguns detalls:

  • Cal omplir el següent formulari (*data límit: 10 de juny*) És un formulari d’inscripció on-line pendent de confirmació fins que l’administració n’hagi verificat les dades i es pugui confirmar l’assignació de plaça sol·licitada. En cas d’acceptació es farà arribar un document d’autorització més extens que caldrà retornar signat a l’Ajuntament de Jafre, en el format que sigui requerit per a autoritzar tots els camps necessaris per a la participació a l’activitat. I es facilitaran les dades de pagament corresponents. En cas contrari es notificarà a la persona interessada la corresponent denegació.
  • Tindran preferència d’inscripció els infants i joves empadronats a Jafre, si queden places lliures podrà inscriure’s qualsevol infant per estricte ordre d’inscripció.
  • Les temporalitats d’assistència al CASAL D’ESTIU queden fixades per mensualitats per tal de reduir el màxim possible els canvis de participants en els grups convivència, reduint així el risc de contagi. Es poden escollir doncs les mensualitats de JULIOL, AGOST, i primera setmana de SETEMBRE.
  • Les quotes són les següents: mes de JULIOL (150€), mes d’AGOST (150€), primera setmana de SETEMBRE (40€). Es facilitaran els sistemes de pagament una vegada validada i confirmada la inscripció per part de l’administració.

L’activitat Estiu Jove 2020 a Jafre està pensada per tots aquells participants de 14 a 17 anys que vulguin endinsar-se al món del lleure d’una manera més activa i participativa, ja que s’obtindrà una formació amb titulació pròpia de premonitoratge. L’activitat es realitzarà només el mes de JULIOL, amb una quota única de 150€ i serà un grup de convivència amb places limitades.

INSCRIPCIÓ TANCADA

FORMULARIS D’INSCRIPCIÓ:

Inscripció al Casal d’Estiu – de 3 a 13 anys

CASAL D'ESTIU A JAFRE 2020

Inscripció a l’Estiu Jove – de 14 a 17 anys

ESTIU JOVE JAFRE 2020

 

Per a més informació podeu contactar amb la direcció del Casal d’Estiu i Estiu Jove 2020 (Ramon Mas – 691364668 – casalestiujafre@gmail.com) o bé a l’oficina de l’Ajuntament de Jafre (972 76 80 01 – educaciojafre@gmail.com)

En cas de que necessiteu suport per a realitzar la inscripció on-line podeu dirigir-vos a les oficines de l’Ajuntament en horari habitual d’atenció al públic.