Informacions d’interés 25 d’octubre 2020

Informacions d’interés

25 d’octubre 2020

Benvolguts i benvolgudes :

Des de l’Ajuntament de Jafre volem fer una crida a la responsabilitat individual de tots plegats davant la situació complicada que vivim. L’augment de casos, fins avui a Jafre consten 13 casos acumulats, i l’alt índex de rebrot a tot el nostre voltant fa prendre més atenció que mai:

👉 És molt important de reduir les trobades, els sopars grupals, les reunions innecessàries. Més que mai és necessària la prudència i la responsabilitat individual.

👉 Recordem que és obligatori l’ús de la mascareta en els llocs públics, s’ha de fer especial incidència en la higiene de les mans i cal evitar les aglomeracions. Tingueu en compte la ventilació dels espais en entorns laborals i escolars.

👉 És moment de no relaxar-nos. La salut i l’economia dels nostres pobles necessiten més que mai del compromís de tots i totes per continuar avançant.

⚠️ IMPORTANT ⚠️

‼️Des d’avui entrarà en vigor la restricció de mobilitat nocturna entre les 10 de la nit i les 6 del matí. Els establiments oberts al públic hauran de tancar a les 9 del vespre.

Cuidem-nos i cuideu-vos