Informacions de servei i d’altres informacions d’interés 8 maig

8 de maig del 2020

Benvolguts veïns i veïnes de Jafre,

👉En primer lloc informar-vos que avui, dia 8 de maig, a partir de les 8h del vespre quedarà reestablert el servei d’aigua potable. El bombeig de clor s’ha pogut reparar adequadament i els nivells que es troben a l’aigua ja la fan apta pel consum de boca.

👉Us recordem, també, que el proper divendres 15 de maig hi haurà el servei de deixalleria mòbil instal·lat a l’esplanada de l’antiga fàbrica de bigues. ⌚L’horari és de les 11h del matí a les 14:30h del migdia.
Us demanem que mantingueu les mesures de prevenció recomanades tots aquests dies, especialment d’ús de mascaretes😷, higiene de mans abans i després de entrar i sortir de casa, i la distància de seguretat amb totes les persones que pogueu coincidir🧍‍♀️↔️🧍🏻(2 metres)

👉Finalment us informem que del 13 al 22 de maig es formalitzarà la preinscripció escolar a tots aquells alumnes que comencin etapa educativa.
🖥️Es podrà fer de manera telemàtica i no presencial des del dia 13 a partir de possibilitats diverses.

📞Ateses les actuals circumstàncies extraordinàries per la covid-19, es podrà fer de forma presencial només amb cita prèvia, entre el 19 i el 22.

Per als postobligatoris, es podrà realitzar del 27 de maig al 3 de juny en el cas de batxillerat; del 2 al 8 de juny els cicles de grau mitjà d’FP i d’arts plàstiques i disseny; i del 10 al 17 de juny en el cas dels cicles de grau superior d’FP i d’arts plàstiques i disseny.

Per a més informació podeu accedir a: http://ensenyament.gencat.cat/ca/inici/nota-premsa/?id=385690

Gràcies per la vostra col·laboració!
#ensensortirem

-Ajuntament de Jafre-