Entrada a la fase 3

INFORMACIONS D’INTERÈS

14 de juny del 2020

Benvolguts veïns i veïnes de Jafre, us traslladem algunes informacions pel vostre coneixement i interès;

 

A partir del dilluns 15 de juny Girona passa a fase 3. Per aquesta fase es permet entre d’altres:
👉La circulació en grups de 20 persones
👉Els establiments, els locals, els centres/parcs comercials i de prestació de serveis poden obrir al públic sempre que es redueixi al 50% l’aforament a cadascuna de les plantes i que garanteixi una distància mínima de dos metres entre clients.

👉S’amplia l’aforament màxim en vetlles, enterraments, cremacions i llocs de culte. També hi ha una ampliació a la resta de cerimònies religioses de caràcter social (per exemple: casaments, batejos…).

👉 Es mantenen les mesures de seguretat per a piscines recreatives i platges.

👉 Es regulen els espectacles esportius, els espectacles a l’aire lliure i els teatres.

👉 Es mantenen les recomanacions, a empreses i treballadors, de fer teletreball i prendre mesures de conciliació i reorganització per reduir la mobilitat per motius d’activitat laboral.

👉 Es permet l’assistència a llocs de culte sempre que no se superi el 75% de l’aforament, que ha d’estar senyalitzat correctament. No es pot sortir si hi ha símptomes o la malaltia COVID-19 causada pel coronavirus o s’està en aïllament a casa. Preneu-vos tots la temperatura abans de sortir i no ho feu si algú de casa té 37ºC o més.

Us demanem a totes i tots que NO ENS PODEM RELAXAR i cal continuar prenent totes les mesures necessàries i recomanades per afrontar aquesta situació.
Cuidem-nos per protegir-nos a tots.
Podeu consultar més mesures a:
https://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/malalties-transmissibles-emergents-amb-potencial-alt-risc-/fase-3/
👌Gràcies per la vostra col•laboració.
#Cuidem-nos