Base de dades telefònica

Estem fent una base de dades amb els interessats/des que vulguin rebre per telèfon mòbil, via whatsapp, els comunicats de l’Ajuntament. Cal que ens faciliteu les vostres dades omplint el següent formulari i deixant-lo a la bústia de l’entrada de l’Ajuntament o bé enviant un correu electrònic, donant el consentiment, a ajuntament@jafre.cat. Creiem que és molt important, i el canal més ràpid i directe, rebre de forma immediata tota la informació que pot ser del vostre interès.

Podeu baixar-vos el  següent document per fer arribar a l’ajuntament:

Base de dades telefònica

O omplir el següent formulari:

Base de dades telefònica

Estem fent una base de dades amb els interessats/des que vulguin rebre per telèfon mòbil, via whatssap, els comunicats de l’Ajuntament. Cal que ens faciliteu les vostres dades omplint el següent formulari i deixant-lo a la bústia de l’entrada de l’Ajuntament o bé enviant un correu electrònic, donant el consentiment, a ajuntament@jafre.cat. Creiem que és molt important, i el canal més ràpid i directe, rebre de forma immediata tota la informació que pot ser del vostre interès.
    Dono el meu consentiment perquè l'Ajuntament de Jafre m'inclogui a la base de dades per a rebre comunicats mitjançant el telèfon mòbil.